Waar blijft de fashion?

Ja waar blijft die? Is misschien die vraag voor sommige lezers. Mijn blog heeft immers mentjesbeautyandfashion.blog als url. Ik geef even een korte uitleg waarom de fashion nog ontbreekt op mijn blog.

Toen ik mijn blog startte wilde ik graag fashion hierin mee nemen. Dit wil ik nog steeds, alleen ben ik momenteel bezig met het opknappen van mijn huisje. Recentelijk heb ik een Fashion aankoop gedaan (eigenlijk heeft mijn moeder dit gedaan het was een kadootje) bij Hudsons Bay toen mijn moeder en ik na de opening ervan hier in Leiden voor de lol even gingen kijken. Het is een leuk fluweel achtig truitje van Ichi voor een hele mooie prijs. Ik wilde deze graag op mijn blog zetten maar kwam al snel tot de conclusie dat ik helemaal geen mooie foto’s kan maken.

Een aantal maanden geleden ben ik dus begonnen met het opknappen en herinrichten van mijn huisje. Zou ik nu foto’s maken. Dan staat er allemaal rommel en kale muren op de achtergrond! Dat is geen gezicht en nodigt niet echt uit om te kijken. Ik kan ook niet echt opschieten met het opknappen en herinrichten omdat het ook nog maar de vraag is of ik hier blijf wonen, aangezien mijn vriend en ik misschien het appartement van zijn broer over kunnen nemen over half jaar tot een jaar. Dit is echter nog niet zeker. En tot ik dit zeker weet kan ik even niks doen thuis. Het zou natuurlijk zonde zijn om mijn hele huisje te stuken, verven en herinrichten als ik een half jaar later weer ga verhuizen. Dus het probleem van een onaf en rommelig huisje is nu niet 123 op te lossen.

Ik ben van een keer naar de Primark te gaan en eens flink te shoppen voor deze winter. Natuurlijk wil ik graag foto’s maken, maar in mijn huisje zoals het nu is wil ik dat niet. Dus wat nu?

Ik ga eens kijken of het mogelijk is de kleren die ik aan ga schaffen op mijn lichaam te fotograferen in de pashokjes of voor 1 van de grote spiegels daar. Ik denk dat dit wel moet lukken.

Fashion komt er! Het heeft alleen even wat tijd nodig en vraagt om wat creativiteit.
Natuurlijk probeer ik beauty, lifestyle en fitgirl journey wel up to date te houden.

Nog even over mijn url. Deze klopt eigenlijk niet meer. Op mijn blog bespreek ik meer dan alleen beauty en fashion. Zoals dus lifestyle en mijn fitgirl journey. Het liefst heb ik dat mijn domeinnaam uiteindelijk gewoon mentje.com wordt. Echter zijn hier kosten aan verbonden om dit opnieuw te veranderen. En deze kan ik me pas volgend jaar veroorloven. Ja mijn huidige domeinnaam is mijn eigen fout. Ik had bij het kiezen rekening moeten houden met de andere onderdelen op mijn blog dan enkel de beauty en fashion. Wat ik al eens eerder heb gezegd, aldoende leert men!

Bedankt voor het lezen!

P.s. Voor de mensen die het leuk vinden het truitje van Hudsons Bay toch even te zien, dit is hem:

123

Hij was maar 39,95, waarschijnlijk het goedkoopste truitje dat ze daar hadden. Ik heb hem nog niet gewassen dus over de kwaliteit kan ik niet zoveel zeggen behalve dat hij op het eerste gezicht goed aanvoelt en lekker zit. Voordeel: hij is erg warm! Dus helemaal goed voor de aankomende maanden. Dit past niet bepaald binnen de kaders van Áffordable’, maar 39,95 voor een truitje van Hudsons Bay is niet veel toch?

 

2 gedachtes over “Waar blijft de fashion?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s